Twitter Facebook Google+ YouTube

Onze ballonvaart arrangementen

Ballonvaren is een spannend avontuur. Wilt u een ballonvaart met uw geliefde, met uw familie, met een groep of wellicht met uw bedrijf beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij kunnen tot wel 250 personen tegelijk een ballonvaart laten maken. Ballonvaren is voor iedereen, voor ieder budget en voor elke gelegenheid. Te denken valt aan een huwelijksaanzoek, een verjaardag, een personeelsfeest, een teambuilding uitje, een reünie of gewoon voor de fun. En dit alles vanaf 27 vaste opstijglocaties door heel Nederland.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een speciale gelegenheid? Bel dan vrijblijvend naar 0573 - 432755 en wij helpen u graag om er de juiste invulling aan te geven.

Wellicht wilt u ballonvaren op een exclusiever en een meer persoonlijke niveau? Dan bieden wij ons VIP-arrangement aan. Met een select gezelschap in uw eigen luchtballon met privépiloot.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om iemand te verrassen met onze ballonvaart-cadeaubon. Desgewenst verpakt in een luxe cadeaubox. Ook dat hebben wij namelijk als enige ballonvaartbedrijf in ons assortiment.

Onze ballonvaart arrangementen hebben net iets meer, ervaar het zelf!
Meer dan een vaart
Onze pluspunten
  • Wij ballonvaren sinds 1986, dus ruim 25 jaar ervaring;
  • Wij hebben met 12 ballonnen de meest uitgebreide vloot;
  • Wij hebben 12 manden, dus voor elke groep de juiste;
  • Wij bieden de keuze uit
    27 vaste opstijglocaties;
  • Wij ballonvaren in overleg vanaf een locatie naar keuze;