Twitter Facebook Google+ YouTube

Onze ballonvaarten

Een ballonvaart met A3 Ballon betekent een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Ballonvaren kan het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Beleef het avontuur van uw leven!

A3 Ballon is het grootste ballonvaartbedrijf van Europa met een zeer hoog kwaliteitsbeleid. Wij zijn gespecialiseerd in ballonvaarten door heel Nederland. Jaarlijks vervoeren wij meer dan 12.000 passagiers in één van onze 12 heteluchtballonnen. En dit alles vanaf 27 vaste opstijglocaties door heel Nederland.

Ballonvaren is voor iedereen, voor ieder budget en voor elke gelegenheid. Te denken valt aan een verjaardag, huwelijksaanzoek of een andere bijzondere gelegenheid.

Wellicht heeft u specifieke wensen met betrekking tot een speciale gelegenheid? Bel ons dan vrijblijvend op 0573 - 432755 en wij helpen u graag om er de juiste invulling te geven.

Voor en na het ballonvaren ontbreekt het u in ieder geval aan niets. Onze piloot en de crew zullen u zorgvuldig begeleiden. En tijdens de ballonvaart zal de piloot al uw vragen beantwoorden en u tevens wegwijs maken over het landschap waarover u vaart met de luchtballon.

Bij een ballonvaart is de opstijglocatie bekend, maar waar u met de luchtballon landt bepaalt de wind. Dat maakt ballonvaren een avontuur op zich!

A3 Ballon hanteert betaalbare prijzen voor een onbetaalbaar avontuur.
Fantastische ervaring
Onze lastminutes
Locatie Datum Vrij Prijs
DEN BOSCH  01-04  5 129,- 
DOETINCHEM  01-04  5 129,- 
UTRECHT  01-04  2 129,- 
JOURE  02-04  5 134,- 
Onze opstijglocaties