Twitter Facebook Google+ YouTube

Ballonvaart boven Zuid-Holland

Wij bieden u de keuze uit 27 vaste opstijglocaties. Een ballonvaart kan dus op vele plaatsen in Nederland beginnen, waaronder in de provincie Zuid-Holland.

U kunt onder andere in de onderstaande vaste opstijglocaties in Zuid-Holland opstappen. Klik op de gewenste plaatsnaam voor meer informatie over deze opstijglocatie, waaronder een routebeschrijving naar de verzamelplaats.

In overleg opstijgen waar u wilt in Zuid-Holland
U vertrekt desgewenst vanaf een opstijglocatie naar keuze in Zuid-Holland wanneer u een ballonvaart met de VIP-ballon maakt of wanneer u met een gezelschap van 5 of meer personen bent. Overleg van tevoren is hiervoor wel noodzakelijk in verband met de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning. Voor meer informatie kunt dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bellen naar 0573 - 432755.

Geschikte dagen om te ballonvaren in Zuid-Holland
Niet elke dag en elke plek in Nederland is even geschikt voor het maken van een ballonvaart. Van de 365 dagen per jaar lenen zich gemiddeld 180 dagen voor het maken van een ballonvaart. In een strook van 30 kilometer langs de kust van Zuid-Holland is het aantal vaardagen echter minder.

Wij zijn het enige ballonvaartbedrijf met 27 vaste opstijglocaties in heel Nederland.
Zuid-Holland
Stijg op waar u wilt
Geplande vaarten
Locatie Datum Vrij Prijs
ALPHEN  29-04  5 149,- 
Vragen? Bel ons gerust!