Ballonvaart in de avond

Een avondvaart is een magische reis in een luchtballon. Ervaar het unieke gevoel als u net als een vogel door het luchtruim zweeft. Ballonvaren kan het hele jaar door en u kunt vrijwel altijd in uw eigen regio instappen aangezien wij in bijna elke provincie één of meerdere vaste opstijglocaties hebben.

Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. Ballonvaarders laten zich meevoeren door de wind. Waar de luchtballon opstijgt is bekend, maar de windrichting en de windsnelheid zorgen ervoor dat de landingsplaats nooit helemaal te voorspellen is. Elke ballonvaart is dus uniek!

BOEK HIER DIRECT UW AVOND BALLONVAART TICKET.

Opstijglocatie kiezen
Voor een ballonvaart heeft u de keuze uit één van onze 27 vaste opstijglocaties in Nederland. U vertrekt desgewenst vanaf een opstijglocatie naar keuze wanneer u met een gezelschap van 5 of meer personen bent. Overleg van tevoren is hiervoor wel noodzakelijk in verband met de benodigde opstijgvergunning en de geldende wet- en regelgeving. Voor meer informatie kunt dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bellen naar ons telefoonnummer 0573 - 432755.

Verzameltijden voor avondvaarten
De verzameltijd voor een ballonvaart in de avond is ongeveer twee uur voor zonsondergang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel. In de tabel aan de rechterzijde vindt u de indicatieve verzameltijden per maand. Op de reserveringsbevestiging die u van ons ontvangt staat de exacte verzameltijd voor uw luchtballonvaart vermeld. Deze verzameltijd kan echter op de dag van de ballonvaart gewijzigd worden in verband met de actuele weersomstandigheden.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework