Onze ballonvaart cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Zoek niet verder, want wij hebben de ballonvaart cadeaubon! Een cadeau-idee dat met elke gelegenheid gegeven kan worden. Te denken valt aan een verjaardag, een afscheidscadeau, een relatiegeschenk of een jubileum.

Onze cadeaubonnen zijn voorzien van een speciale envelop en wij kunnen een cadeaubon elke waarde toekennen die u wenst, waarbij de minimale waarde voor de cadeaubon 50,- euro bedraagt.

Prijzen
Hier de prijzen

Cadeaubonnen combineren
U kunt bijvoorbeeld met uw familie of vrienden één of meerdere cadeaubonnen bestellen, waarvan het totaalbedrag dan in mindering op de prijs wordt gebracht bij het bestellen van een ballonvaart ticket door de gelukkige.

Onze cadeaubon is leuk om te geven, eenvoudig te bestellen en wordt per post bij u thuis bezorgd. Onze cadeaubon is voorzien van een speciale envelop waar u de naam van de ontvanger op kunt zetten. De cadeaubon is echter niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar.

Optioneel verpakt in een fraaie geschenkdoos
Om uw geschenk helemaal compleet te maken kunt u desgewenst onze unieke cadeaubox met inhoud erbij bestellen.

Geldigheid cadeaubon
De cadeaubon heeft een geldigheid van één jaar. De cadeaubon geeft korting op basis van onze standaard prijslijst en is niet te gebruiken bij aanbiedingen of lastminutes.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework