Onze crewleden

Wij kunnen vrijwel dagelijks rekenen op ongeveer 40 vrijwillige crewleden. Zij zijn allemaal zeer toegewijd en hebben een passie voor het ballonvaren. Het is een hechte groep van mannen en vrouwen van alle leeftijden waar wij vaak een beroep op doen.

De crewleden zijn een belangrijk onderdeel van ons ervaren team. Zij rijden naar de opstijglocaties in het hele land en zorgen samen met de piloot voor het welslagen van de ballonvaart.

Werkzaamheden
De crew rijdt vanaf ons ballonvaartcentrum in Laren met de luchtballon naar de opstijglocatie en bouwt daar gezamenlijk met de piloot en de passagiers de luchtballon op. Na de opstijging houdt de crew via de luchtvaartradio contact met de piloot en volgt de luchtballon. Zodra de luchtballon geland is, worden de spullen weer gezamenlijk ingepakt. Daarna worden de passagiers teruggebracht naar de opstijglocatie en aansluitend wordt al het materiaal weer teruggebracht naar het ballonvaartcentrum in Laren.

Ons team versterken?
Ben je woonachtig in de buurt van Laren en geïnteresseerd om onze crew te komen versterken? Neem dan gerust contact op per telefoon of per e-mail.

© 2020 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework