Diner op hoog niveau

Ons arrangement "Diner op Hoog Niveau" is sfeervol genieten op grote hoogte in een uniek restaurant: een luchtballon! In ons exclusieve restaurant kunt u genieten van een overheerlijk diner, een goed glas wijn en het adembenemende uitzicht. Kortom een indrukwekkende ervaring die een nieuwe dimensie toevoegt aan het ballonvaren en het begrip lekker eten en drinken.

Beschrijving van het arrangement
In Laren wordt u ontvangen met een glas champagne en een amuse. Nadat de luchtballon gezamenlijk is opgebouwd kan de proeverij op grote hoogte beginnen! De vrouwelijke meesterkok Angélique Schmeinck zal u tijdens de ballonvaart voorzien van een heerlijk 5-gangen diner met daarbij diverse wijnen en champagne. Dit alles met een adembenemend uitzicht en in een unieke sfeer. Nadat iedereen weer met beide voeten op de grond staat en de luchtballon gezamenlijk is opgeruimd is het tijd voor een feestelijk dessert. Hierna wordt u teruggebracht naar Harfsen en volgt als afsluiting de traditionele champagnedoop.

Een breed inzetbaar arrangement
Het "Diner op Hoog Niveau" is een culinair feest dat u met familie of vrienden kunt vieren. Daarnaast is het voor bedrijven zeer geschikt als netwerkgelegenheid met zakenrelaties of als bedrijfsuitje.

Boekingen voor grote groepen
Wij beschikken over een uitgebreide vloot met een royaal aantal luchtballonnen met grote manden waardoor het "Diner op Hoog Niveau" kan worden verzorgd voor groepen van 12 tot wel 100 personen. U kunt desgewenst kiezen voor een bepaalde kookstijl of -genre.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework