Een ballonvaart maken met BAS Ballonvaarten

BAS Ballonvaarten.

BAS Ballonvaarten is een rijkserkend, professioneel en landelijk opererend ballonvaart bedrijf dat sinds 2003 al vele tien duizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen. Met 11 heteluchtballonnen in eigen beheer behoren wij tot de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvL afdeling CBN en BBAC. Wij streven er naar om iedereen een geweldige belevenis te bezorgen, lees hier ook de recensies van passagiers die u voorgingen.

Alle opstijglocaties in heel Nederland.

De populairste plaatsen voor het maken van een prachtige en veilige ballonvlucht zijn o.a. Amsterdam, Alkmaar, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Groningen, Hoogeveen, Horst, Houten, Joure, Laren, Lochem, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Ommen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, en Zwolle. Met een "prive ballon" vertrekken we zelfs vanaf een locatie door u zelf aan te wijzen bijvoorbeeld vanaf uw eigen woonplaats.

Ruime manden en verschillende luchtballonnen.

Bij BAS Ballonvaarten varen we met extra ruime manden met verhoogde randen zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan en veilig van de ballonvlucht kan genieten. Wij hebben verschillende luchtballonnen variërend van 2 t/m 24 personen. Het is zelfs mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Onze actuele prijslijst is hier te vinden

Ballonvaart als cadeau. 

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijn cadeau, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor u. Hierbij kunt u zelf een bedrag aangeven en wij maken de cadeaubon. (Wij zijn tevens aangesloten bij de Nationale Ballonvaart Bon, Nationale Ballonbon en de Nationale Geschenkbon). U kunt ook een open ticket cadeau geven, dit is een ticket zonder datum en locatie waar de ontvanger zelf een afspraak mee kan maken. 


Ballonvaart E Tickets.

Wilt u vandaag de ballonvaart ticket(s) nog in huis hebben? Wij hebben als enige luchtballon bedrijf in Europa E-Tickets! Erg handig en u hoeft niet te wachten op uw ballonticket via de post maar u krijgt hem direct per mail toegestuurd. Deze E-Tickets kunnen heel handig en veilig via iDEAL online betaald worden. 

Ballonvaart Boeken.

Het boeken van een ballonvaart gaat eenvoudig online via onze actuele agenda of telefonisch op 0573-401826.

Lastminute Ballonvaren.

Vandaag of morgen ballonvaren? Wij hebben ook regelmatig een leuke ballonvaart aanbieding zoals onze lastminutes, dan kunt u wel heel voordelig ballonvaren. Bekijk hier het actuele lastminute aanbod.

Ballonvaren en het weer.

Ballonvaren is geheel afhankelijk van het weer, de belangrijkste spelbrekers zijn voor ons; te veel wind, slechte zichtwaarden, laag hangende bewolking of regen (met eventueel onweer) Mocht de ballontocht niet door gaan op de geplande dag, dan maken we een nieuwe afspraak voor uw ballonvaart.

Ballonvaart tijden.

Wij maken de ballonvaart altijd 2 uur voor zonsondergang of de eerste 2uur van de daglicht periode, de zogenoemde ochtend ballonvaart. Dit heeft te maken met de thermiek die er overdag aanwezig is waardoor de luchtballon "onbestuurbaar" wordt.
In de winterperiode kunnen wij de hele dag door ballonvaren omdat we dan geen last hebben van thermiek.  Een vlucht bij BAS Ballonvaarten duurt gemiddeld een uur.

Meer weten over een ballonvaart?

Voor alle informatie over ballonvaren kunt u ons dagelijks bellen op 0573-401826 (bereikbaar van 10:00 - 22:00)  Lees ook onze privacyverklaring v.w.b. de AVG. 

We hopen u eens aan boord te mogen begroeten!
Namens het volledige BAS Ballonvaarten team,
Bas en Bianca Spierenburg
Tickets kopen
Tickets kopen
Bestel hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie wenst te kiezen. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als kado. Degene met dit ticket kan later zelf een afspraak maken voor een datum en locatie naar keuze.
Ballonvaart boeken
Tickets kopen
Wij varen in principe iedere dag van de week en kunnen vanaf alle locaties vertrekken. Met 11 heteluchtballonnen, die wij dagelijks inzetten, hebben wij de grootste flexibiliteit. U kunt voor elke willekeurige dag en locatie een telefonische afspraak maken.