Onze kwaliteitsbeleid

Bij A3 Ballon staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit berust niet enkel op goed materiaal en de juiste apparatuur, maar ook op onze bedrijfsvoering en de professionaliteit van onze crew en piloten. Ballonvaren behoort bovendien tot één van de veiligste transportwijzen en is zelfs veiliger dan autorijden.

A3 Ballon is lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL), de British Balloon and Airship Club (BBAC) en de vereniging Professionele Ballonvaarders Nederland (PBN).

Daarnaast heeft A3 Ballon een vergunning tot vluchtuitvoering, het Air Operations Certificate (AOC), afgegeven door de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), Divisie Luchtvaart.

De heteluchtballonnen van A3 Ballon zijn allen gefabriceerd bij Cameron Balloons in Engeland, de wereldmarktleider op dit gebied. Om de luchtwaardigheid van de heteluchtballonnen te kunnen blijven garanderen, worden alle luchtballonnen periodiek gekeurd volgens de laatste normen van de European Aviation Safety Agency (EASA).

Door al deze voorzorgsmaatregelen en onze rijke ervaring zijn wij in staat veilige passagiersvaarten te verzorgen voor groepen tot wel 250 personen tegelijk.KNVvL

PBN

BBAC

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework