Onze manden

De mand is het onderste deel van de luchtballon die de passagiers, piloot en propaanflessen draagt. De meeste manden die gebruikt worden bij het ballonvaren zijn rechthoekig of vierkant van vorm en variëren in grootte.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment manden, maar liefst 12 verschillende! De diverse manden zijn geschikt voor twee, drie, vijf, zeven, acht, tien, twaalf, veertien, vijftien, achttien, twintig of vierentwintig passagiers.

De kleinere manden zijn geschikt voor de meer intieme vaarten voor 2 à 3 personen. De grotere manden worden gebruikt voor de publieke ballonvaarten en voor de ballonvaarten met grote groepen. Deze manden hebben gescheiden ruimten, zodat u als passagier een comfortabele ballonvaart zult hebben. De manden die vijf of meer passagiers kunnen vervoeren zijn bovendien draaibaar tijdens de ballonvaart.

Gezien onze diversiteit aan manden en luchtballonnen kunnen wij voor iedereen en voor elke gelegenheid een passende ballonvaart bieden. Wij zijn niet voor niets de grootste aanbieder van ballonvaarten in Nederland!

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework