Ballonvaart in de nacht

Een nachtvaart is niet zomaar een ballonvaart, het is een extra spannend avontuur. Opstijgen in het donker, de zonsopkomst vanuit de luchtballon beleven en landen tijdens de ochtendgloren. Avonturier met ons mee!

De verzameltijd voor een ballonvaart in de nacht is ongeveer twee uur voor zonsopkomst. Na diverse gezamenlijke voorbereidingen gaat u met de luchtballon omhoog en kunt u genieten van een uitzicht over Nederland enkel verlicht door haar steden en wegennet.

Beschrijving nachtvaart
Beeldt u zichzelf in, dat u midden in de nacht arriveert bij ons in Laren. Het is nog pikkedonker en na een korte briefing loopt u samen met de piloot naar het opstijgveld. Uw ogen zullen nog even moeten wennen aan de duisternis, maar het zal u al snel duidelijk worden dat u een hele bijzondere ervaring gaat meemaken. Terwijl u helpt de luchtballon klaar te maken voor vertrek, zal u ervaren dat de spanning over wat er komen gaat u zal overvallen.

De luchtballon licht ineens op door de enorme vlammen die uit de branders komen. De schitterende kleuren van de luchtballon worden zichtbaar en de omgeving wordt intens verlicht. De luchtballon komt langzaam omhoog en hangt als een grote gloeilamp boven de ballonmand. Het wordt tijd om te vertrekken. Langzaam stijgt u richting de nog donkere hemel. Het nog donkere landschap wordt versierd door duizenden lampjes en u kunt in alle rust genieten van dit schitterende uitzicht.

De auto's rijden als kleine lichtpuntjes onder u door en u zult vanaf de eerste blik beseffen dat dit een hele bijzondere ervaring is. Aangezien u op enige hoogte boven het landschap zweeft, zult u als één van de eersten de zon zien opkomen. Het landschap ontwaakt onder een schitterende oranje gloed, terwijl u vanuit de mand een eersteklas uitzicht heeft. Zo snel als het daglicht de nacht heeft overwonnen zal de landing worden ingezet. Na het gezamenlijk opruimen van de luchtballon begint uw terugreis naar Laren. Daar kunt u na het ontvangen van uw adellijke titel en de champagnedoop nog even lekker nagenieten van deze bijzondere ervaring.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework