Ballonvaart in de ochtend

Met ons Vroege Vogel Ticket krijgt u korting op uw ballonvaart. Ochtendvaarten zijn heel erg bijzonder vanwege de sfeer die dit oplevert.

Niet voor niets is er het spreekwoord "de morgenstond heeft goud in de mond". Een ballonvaart bij het krieken van de dag heeft iets heel sereens. Een ballonvaart in alle vroegte en stilte. Zien hoe Nederland zich ontwaakt. U zult nauwelijks beseffen dat u mee beweegt met de wind, maar dat doet u wel degelijk.

De ochtendgloren is het begin van een nieuwe dag en bij aankomst in Laren ziet u de zon opkomen. De nevel hangt nog boven de weilanden. Na opstijging hoort u in de verte een koe loeien, een hond heeft de luchtballon gezien en blaft. U geniet van dit alles, wetende dat u na de landing van de luchtballon ook nog in de adellijke stand wordt verheven.

BOEK HIER DIRECT UW OCHTEND BALLONVAART TICKET.

Verzameltijden voor ochtendvaarten
De ballonvaarten in de ochtend maken we alleen in het weekend op zaterdag- en zondagochtend vanaf ons ballonvaartcentrum te Laren. De verzameltijd voor een ballonvaart in de ochtend is vlak na zonsopgang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel.

In de tabel aan de rechterzijde vindt u de indicatieve verzameltijden per maand. Op de reserveringsbevestiging die u van ons ontvangt staat de exacte verzameltijd voor uw luchtballonvaart vermeld. Deze verzameltijd kan echter op de dag voorafgaand aan de ballonvaart gewijzigd worden in verband met de actuele weersomstandigheden.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework