Onze opstijglocaties voor een ballonvaart

Een ballonvaart met A3 Ballon kan op vele plaatsen in Nederland beginnen. Wij bieden u namelijk de keuze uit maar liefst 27 vaste opstijglocaties

 

AlkmaarEnschedeMiddelburg
AlmeloEmmenNieuwegein
ApeldoornEindhovenNijmegen
AmersfoortGoesNijverdal
Alphen ad RijnGroningenOmmen
ArnhemHoogeveenUtrecht
BredaHoutenVeenendaal
DoetinchemHorstZwolle 
Den BoschJoureUw eigen locatie 
DeventerLochem 

 

In overleg opstijgen waar u wilt
U vertrekt desgewenst vanaf een opstijglocatie naar keuze wanneer u een ballonvaart met de VIP-ballon maakt of wanneer u met een gezelschap van 5 of meer personen bent. Overleg van tevoren is hiervoor wel noodzakelijk in verband met de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning. Voor meer informatie kunt dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bellen naar 0573 - 432755.

 

Geschikte dagen om te ballonvaren
Niet elke dag en elke plek in Nederland is even geschikt voor het maken van een ballonvaart. Van de 365 dagen per jaar lenen zich gemiddeld 180 dagen voor het maken van een ballonvaart. In een strook van 30 kilometer langs de Nederlandse kust is het aantal vaardagen echter minder. Hoe verder naar het oosten, des te groter het aantal vaardagen. In een straal van 18 kilometer rond Schiphol is ballonvaren bovendien helemaal niet toegestaan. En in de provincie Noord-Holland worden de ballonvaarten onder afwijkende voorwaarden uitgevoerd.

© 2021 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework