De afdeling organisatie & planning

De afdeling in ons bedrijf waar alles om draait is toch wel de afdeling Organisatie & Planning. Met een vloot van 12 luchtballonnen worden er hoge eisen gesteld aan deze afdeling.

Dag in dag uit, in de zomer en in de winter, is onze afdeling Organisatie & Planning druk in de weer. De werkzaamheden zijn dan ook zeer divers. Deze afdeling vraagt om een goede coördinatie, maar vooral veel voorbereiding en een goede planning.

Dagelijkse werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van (online) reserveringen, het verwerken van (online) brochure aanvragen, het maken van offertes en het nabellen daarvan, het verwerken van post en e-mails, het afhandelen van telefonische vragen alsmede het verrichten van lichte administratieve handelingen.

Voordat een heteluchtballon de lucht in gaat zijn er, naast een strakke planning, vele handelingen nodig. Te denken valt aan het inplannen van de heteluchtballon, het eventueel verzorgen van de benodigde vergunning en het regelen van een piloot en crewleden.

Op de dag van de ballonvaart worden alle passagiers telefonisch benaderd, de piloot en crewleden worden geïnstrueerd en het vaartrapport wordt in orde gemaakt. Dit zodat zij met een gerust hart op pad kunnen.

Klanttevredenheidsonderzoek
Heeft u een ballonvaart gemaakt en bent u in de adellijke stand verheven? Dan vragen wij u om mee te werken aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wij waarderen uw medewerking en verwelkomen uw eventuele op- en aanmerkingen.

Klachtenafhandeling
Mocht u onverhoopt een klacht hebben met betrekking tot uw ballonvaart dan kunt u deze schriftelijk aan ons bekend maken. Wij gaan hier adequaat mee om en er wordt altijd getracht de klacht naar tevredenheid op te lossen.

© 2020 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework