Skydiven / parachutespringen uit ballon

Parachutespringen is niet alleen maar uit een vliegtuig springen en een goeie landing maken. Maak tijdens een prachtige ballonvaart de sprong van je leven! Wij verzorgen voor de echte waaghals tandemsprongen uit een heteluchtballon. Hiervoor werken wij met professionele instructeurs die vaak meer dan duizenden parachutesprongen hebben gemaakt.

Beschrijving van de sprong
Bij aankomst in Laren ontvang je, na het inchecken en de briefing, de benodigde uitrusting bestaande uit een harnas, helm en bril in bruikleen. Daarna ontvang je een speciale instructieles van de tandemmaster.

Zodra de heteluchtballon de vereiste hoogte heeft bereikt is het zover. Vastgehaakt aan een ervaren instructeur, maak je de parachutesprong van je leven. Suizend als een komeet val je naar beneden en ervaar je de vrije val.

In tegenstelling tot springen uit een vliegtuig, voel je bij springen uit een luchtballon dat je echt valt. De luchtballon heeft nauwelijks snelheid en dat maakt het dus extra sensationeel.

De vrije val duurt ongeveer een halve minuut en gaat met een snelheid van maar liefst 200 km per uur! De tandemmaster opent de parachute en langzaam zwevend daal je rustig richting aarde, genietend van een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Maximaal gewicht
Voor een tandemsprong dient u er rekening mee te houden dat uw gewicht, inclusief kleding, maximaal 85 kilo mag bedragen.

Datum plannen
Voor het maken van een tandemsprong kunt u in overleg met ons een datum voor de ballonvaart plannen. Wij zullen vervolgens met de tandemmaster overleggen of deze datum schikt.

Skydivers kunnen rechtstreeks bij ons een afspraak maken om een sprong uit een heteluchtballon te ervaren!

Bel vrijblijvend naar 0573 - 432755 voor alle voorwaarden.

© 2020 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework