Trouwen in een luchtballon

Uw trouwdag is een bijzondere dag en vraagt om een bijzondere trouwlocatie. Dit hoeft niet perse het gemeentehuis van uw eigen woonplaats te zijn, want iedere gemeente is namelijk vrij om zelf trouwlocaties aan te wijzen. Wat is er onvergetelijker dan trouwen in een luchtballon?

Boven in de lucht is het echter niemandsland dus het tekenen van de huwelijksakte dient, in aanwezigheid van een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en de getuigen, in een gemeentehuis of op een buitengewone trouwlocatie gedaan te worden.

Na het formele gedeelte kan het vervolg van de trouwceremonie in de luchtballon plaatsvinden in bijzijn van de trouwambtenaar en desgewenst de getuigen, uw familie en/of vrienden. Dankzij onze uitgebreide vloot luchtballonnen kunt u bij ons namelijk met gezelschappen van 2 tot wel 250 personen tegelijk de lucht in.

Als u ervoor kiest om uw trouwdag bij ons in Laren te vieren, kunnen wij voorafgaand aan de ballonvaart voor u een eenvoudig tot uitgebreid buffet of barbecue verzorgen.

Uw trouwdag dient een onvergetelijke dag te zijn en wij zullen alles in het werk stellen om dit voor u en alle betrokkenen te realiseren.

Voor de mogelijkheden voor het indelen van uw trouwdag en alle overige vragen kunt dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bellen naar 0573 - 432755.

© 2020 - A3 Ballon • Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy PolicySitemapLinks by sitework